Lichard

Lichard er en dansk butik, hvilket er din garanti for at det vi sælger er ægte. Vi er en organisation med et højt serviceniveau, et kompetent personale alle fælles mål og interesser. Et uddannet personale i erhversøkonomi, logistik, informationsteknoligi og arbejedet med i flere år der giver viden om en branches interne og eksterne forhold. Om ikke mindst, så handler det ikke altid om vores kompetencer. Vi går ind for ekspandering. Vi vil blive ved med og udvide vores katolog, vi på vej ind i større større projekter og vi har et massivt ambitionsniveau for vækst og iværksætteri.

Vores koncept bygger på idéen om, at være klædt på hvad end dagen må bringe. Vi går meget op i at vores kvalitet er til en pris hvor alle kan være med, alle har ret til et ur som ligner noget de rige kan gå med, uden at det skal koste noget i nærheden af det samme! Vi stræber efter at give en god og personlig kundeoplevelse, og søger at gøre jeres købsoplevelse som hvis vi selv skulle ud og forkæle sig selv. Det vigtigste for os er tilfredse kunder det prøver vi og sikre os med en 100% simpel og brugervenlig hjemmeside og rigtig god kommunikation! Med mulighed for fuld returret

Vi tilbyder ekstra ordinære services

Hvis varen er på lager ved bestilling, har du den dagen efter, så længe bestillingen er lagt inden kl13, og den efterfølgende dag er en hverdag.

Vi tilbyder fragt for 25,- eller gratis fragt for ordre over 449,-

Når du handler hos os har du alitd 14 dage til at bestemme dig for, om varen levede op til dine forventninger. Vil du have pengene retur eller ombytte til en anden vare, kan det gøres nemt. Ved ombytte kan du bestille gratis labels hos os, ved retur skal du selv betale for fragten, når du sender den tilbage til os. Gå ind under "Retur og ombytning" der har vi en retur portal.

Gratis fragt

Gratis fragt ved køb for 450,- eller derover.

Fleksibel betaling

Betal med flere kreditkort og mobilepay.

Livesupport og service

24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

14 dages returret

Du skal derfor inden 14 dage give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.